Otaku Korea kahwin dengan Dakimakura??

sori kalo post ni korang kata dah out-of date~

okeh, ni giler, baru tahun lepas dah kecoh pasal ade sorang otaku [peminat manga/ anime] jepun kawen dengan Nene Anegasaki [watak game Love Plus dalam Nintendo DS], dah ade lak orang kahwin ngan bantal peluk sendiri pulak.. tak cukup manusia ker kat bumi ni sampai nak kawin ngan 'orang' selain manusia lak..?

susah betul kalau jadinye kes obses nih..

aku minat gak anime/manga nieh [tapi lum jadi otaku lagi] tapi nak kawin ngan di'orang'~?

sorrylar, tu pun kalo dah takde manusia lain lagi dah kat bumi ni..

kalo muka manusia yang macam karakter anime/manga ajak kawin takpe tapi bukan bantal atau dalam game eh??? cuba pikir, cmner manusia nak bertambah??

heh~

ni antara gambar yang dapat aku kasi untuk diceritakan~ gambar lebing banyak makna dari kata-kata~




nilah gerangan manusia yang telah 'mengahwini' bantal peluknya~

Fate Testarossa


SAL 9000~ mamat yang berkahwin ngan watak dalam Love Plus [Nintendo DS]

Nene Anegasaki~ antara watak utama dalam Love Plus

dunia sekarang makin pelik~??

selebihnya cerita yang sebenar ada kat sini
0 comments:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cre-a-tor

My photo
Male/ Mara Professional College in Higher National Diploma [Computer Software Development]

shout-vending Machine


ShoutMix chat widget

Reader tracks~


1Blogger Community

rezzaeffendi's Profile on Ping.sg 

Followers